Anunț colectiv și proces verbal

Click pe fisierul atașat pentru detalii.

Attachments:
Download this file (pv-si-anunt-somatii.pdf)Proces-verbal nr. 875/2018 și Anunț colectiv[Proces-verbal nr. 875/2018 și Anunț colectiv]348 kB

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

COMUNA LUPAC, titular al proiectului ”Modernizare strazi in comuna Lupac, judetul Caras-Severin”, anuna publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Caras-Severin in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata: fara evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Modernizare strazi in comuna Lupac, judetul Caras-Severin”, propus a fi amplasat in comuna Lupac

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin din Resita, str. Petru Maior, nr 73, in zilele de luni – joi, intre orele 8,00 - 15,00, si vineri intre orele 8,00 – 13,00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmcs.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainte comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt pana la data de 20.02.2018.

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

Comuna Lupac, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Modernizare strazi rurale, in comuna Lupac, judetul Caras-Severin” , propus a fi amplasat in Comuna Lupac.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin, Resita, str. Petru Maior,nr 73, in zilele de luni – joi, intre orele 8,00 – 16,30, si vineri, intre orele 8,00 – 14,00, si la sediul Comunei Lupac, in zilele de luni-vineri, intre orele 8,00-16,00.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin, Resita, str. Petru Maior, nr. 73.

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

COMUNA LUPAC, titular al proiectului ”Extindere si reabilitare retea de distributie apa, realizare sistem de tratare si inmagazinare apa in localitatea Lupac” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată: fără evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Extindere si reabilitare retea de distributie apa , realizare sistem de tratare si inmagazinare apa in localitatea Lupac”, propus a fi amplasat în satul Lupac.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin din Reşiţa, str. Petru Maior, nr.73, în zilele de luni – joi, între orele 0800 – 1500, şi vineri, între orele 0800 – 1300, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcs.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 16.01.2018.